40 ΧΡΟΝΙΑ ΣfΕΕ

 

 

1982 – 2022: 40 χρόνια ΣΦΕΕ, 40 χρόνια συνεισφοράς και προσφοράς

  • στον Έλληνα ασθενή,
  • στη δημόσια υγεία,
  • στην κοινωνία,
  • στην οικονομία,
  • στην απασχόληση,
  • στην ανάπτυξη.

Τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια με τις πρωτοβουλίες, τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις του στο δημόσιο διάλογο ο ΣΦΕΕ έχει αναδειχθεί σε ισότιμο και αξιόπιστο συνομιλητή της Πολιτείας. Μέσω της διαμόρφωσης και της υποστήριξης ισχυρών και τεκμηριωμένων θέσεων συμβάλλει αποφασιστικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή. Βασική πεποίθηση του ΣΦΕΕ αποτελεί η υιοθέτηση μιας ασθενοκεντρικής πολιτικής, με σεβασμό στο άνθρωπο, με προσανατολισμό στις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών, με έμφαση στην πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, με ομαλή πρόσβαση σε νέα καινοτόμα φάρμακα και τεχνολογίες που μπορούν να αλλάξουν την έκβαση μιας πάθησης, να μειώσουν τη θνησιμότητα, να αποτρέψουν μια νοσηλεία ή να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων, ο ΣΦΕΕ κάλεσε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών να μιλήσουν από καρδιάς για την προσωπική τους ιστορία, το δικό τους ταξίδι στη διάγνωση και αντιμετώπιση της πάθησής τους και κατέγραψε αυτές τις μαρτυρίες στα παρακάτω video.

Σημείωση: Το περιεχόμενο του μηνύματος αποτελεί προϊόν ελεύθερης έκφρασης των ασθενών, υποκινούμενο από την προσωπική τους εμπειρία και το βίωμα της ασθένειας τους, χωρίς ουδεμία επέμβαση επί του περιεχόμενου ή υποκίνηση ή αντάλλαγμα από τον ΣΦΕΕ ή οποιονδήποτε άλλον.


Εταιρικό βίντεο ΣΦΕΕ 40 Χρόνια


Patient stories videos

Αθανασία Παππά από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (EΛ.Ε.ΑΝ.Α.)

 

Ελισσάβετ Ψιλοπούλου από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.

 

Ηλίας Μυρσινιάς από τη Θετική Φωνή

 

Ιωάννα Αλυσανδράτου από τον Σύλλογο Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας

 

Μαρία Τριανταφύλλου από την Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ)

 

Άννα Παππά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Π.Ο.Α.μ.Σ.Κ.Π.)