Η Ζέφη Βοστιτσάνου αναλαμβάνει Διευθύντρια Επιστημονικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος – ΣΦΕΕ

Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012 – Τη θέση της Διευθύντριας Επιστημονικών και Ρυθμιστικών Θεμάτων ΣΦΕΕ, ανέλαβε η κα Ζέφη Βοστιτσάνου, κατόπιν συνταξιοδότησης της κα Σοφίας Μελά μετά από μια μακρά και επιτυχημένη πορεία της τελευταίας στο χώρο.

Η κα Βοστιτσάνου διαθέτει εικοσιτετραετή επαγγελματική εμπειρία στον κλάδο του φαρμάκου εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ από το 2002 έως σήμερα κατείχε σημαντικές θέσεις στη φαρμακευτική εταιρία Genesis Pharma με πιο πρόσφατη αυτή της  Public Affairs Manager με κύριες αρμοδιότητες της το Market Access καθώς και το Pricing & Reimbursement.

Έχει σπουδάσει Χημεία στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης στη Γερμανία, ενώ κατέχει απταίστως την Αγγλική και τη Γερμανική γλώσσα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με την Genesis Pharma αξίζει να σημειωθεί ότι έχει διατελέσει και Business Unit Manager CNS για τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, θέση η οποία της έχει δώσει πολύτιμη εμπειρία σε θέματα διαχείρισης κρίσεων.

Ο ΣΦΕΕ ευχαριστεί ιδιαιτέρως την κα Μελά για την συνεισφορά της και τη θέρμη με την οποία εργάστηκε και της εύχεται καλή συνέχεια και προσωπική ευτυχία.

Τέλος, ο ΣΦΕΕ καλωσορίζει την κα Βοστιτσάνου και της εύχεται μια πετυχημένη νέα πορεία για το κοινό καλό των επιχειρήσεων του κλάδου.