Μια Παγκόσμια Εταιρεία

Η Astellas Pharma είναι μια από τις 20 κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρίες στον κόσμο και απασχολεί 60 εργαζόμενους στην Ελλάδα.

Από την συγχώνευση των εταιρειών Yamanouchi και Fujisawa ( 2005 ), η Astellas παραμένει αφοσιωμένη στη δέσμευση της να «Αλλάξει το Αύριο», μετατρέποντας την καινοτόμο επιστήμη σε αξία για τους ασθενείς.

Στις διαφορετικές θεραπευτικές κατηγορίες που ειδικευόμαστε, χρησιμοποιούμε την ευελιξία μας για να παρακολουθήσουμε την επιστήμη και να αναπτύξουμε φάρμακα που βελτιώνουν τη ζωή των ανδρών, των γυναικών και των παιδιών.

Είμαστε αποφασισμένοι να εκπληρώσουμε τις ανικανοποίητες ιατρικές ανάγκες των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο και των πολλών Επαγγελματιών Υγείας, καθώς και των Ομάδων Ασθενών που τους υποστηρίζουν. Επενδύουμε συνεχώς σε νέα φάρμακα, τεχνολογίες και θεραπευτικούς τομείς και εργαζόμαστε ακούραστα για να βελτιώσουμε την πρόσβαση σε λύσεις υγειονομικής περίθαλψης για εκείνους που τις χρειάζονται περισσότερο.

Η αντιμετώπιση αυτών των αναγκών μπορεί να αποτελέσει τεράστια πρόκληση – κάτι που δεν μπορεί να επιτευχθεί μόνο από ένα μόνο άτομο ή οργανισμό – έτσι δημιουργούμε εταιρικές σχέσεις και δίκτυα, και εργαζόμαστε σε συνεργασία με άλλους, που μοιράζονται το όραμά μας για τη βελτίωση του μέλλοντος της ιατρικής και μας συμπληρώνουν στους τομείς της εξειδίκευσης μας.

Οι άνθρωποι μας είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από όσα κάνουμε. Το πάθος τους μας εμπνέει να είμαστε ένας δυναμικός οργανισμός, δεσμευμένοι στη συνεχή μάθηση και έτοιμοι να ξεπεράσουμε τα όρια μας, προκειμένου να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ασθενών. Οι αξίες μας, όσον αφορά την εστίαση στον ασθενή, την ανάληψη ευθύνης, τα αποτελέσματα, το ανοιχτό πνεύμα και την ακεραιότητα,  αποτελούν το θεμέλιο λίθο της κουλτούρας μας, καθοδηγώντας όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας μας.

Αυτός είναι ο τρόπος μας να «Αλλάξουμε το Αύριο».

Στην Ελλάδα, η Astellas εστιάζει σε τέσσερις σημαντικές θεραπευτικές κατηγορίες: στην Ογκολογία, την Ουρολογία, τη Μεταμόσχευση και τις Λοιμώξεις.

Η Φιλοσοφία μας

Η φιλοσοφία της Astellas Pharma Inc. υπογραμμίζει την στάση μας απέναντι σε όλους τους συνεργάτες μας όπως την ιατρική κοινότητα, τους μετόχους, τους εργαζόμενους και την παγκόσμια κοινότητα. Ενσωματώνει το όραμά μας για αδιάκοπη συμβολή στην υγεία της ανθρωπότητας παρέχοντας καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται αδιαλείπτως η επιχειρησιακή αξία της Astellas Pharma Inc.

 

Πρόεδρος ΔΣ & Διευθύνων Σύμβουλος Astellas Ελλάδος, Κύπρου & Μάλτας:

Χάρης Ναρδής

Διεύθυνση:

Αγησιλάου  6- 8, 15123 Μαρούσι

Τηλέφωνο: 

+30 (210) 8189900

Φαξ:

+30 (216) 8008998

Ιστοσελίδα:

http://www.astellas.com/gr

Email:

[email protected]

Υπεύθυνος Επικοινωνίας:

Χαράλαμπος Λάμπρου