Έτος Ιδρύσεως
2019

Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής
Δημήτρης Γκότσης

Η εταιρεία μας

Στην Upjohn, εταιρεία του ομίλου Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Εμπνευσμένη από την κληρονομιά μιας εταιρίας γνωστής για την πρωτοποριακή της επιστήμη, η Upjohn αξιοποιεί τη δύναμη 20 από τα πλέον καθιερωμένα προϊόντα  βιοφαρμακευτικής της Pfizer – σε θεραπευτικές περιοχές όπως το Καρδιαγγειακό, ο Πόνος, η Ψυχιατρική και η Ουρολογία – για να δημιουργήσουμε έναν υγιέστερο κόσμο.

Η Upjohn έχει διακριτά και ανεξάρτητα τμήματα παραγωγής, μάρκετινγκ και έρευνας & ανάπτυξης, αλλά και υποστηρικτικά τμήματα, τα οποία παρέχουν στην επιχειρησιακή αυτή μονάδα την αυτονομία που χρειάζεται για να ενεργεί με ταχύτητα και ευελιξία των μικρών εστιασμένων επιχειρήσεων, με τα οφέλη και τους πόρους ενός ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι συνεργάτες της UpJohn στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο.

Διεύθυνση:
Λεωφ. Μεσογείων 253-255, 154 51, Νέο Ψυχικό

Τηλέφωνο:
+30  2100 100 002

Ιστοσελίδα:
http://www.upjohn.gr