Αριθμός εργαζομένων:
324 (2021)

Κύκλος εργασιών:
€282,57 εκ (2021)

Βραβεία/Διακρίσεις:

CRI 2019-2020-2021-2022 – Platinum Award

Fortune: “Most Admired Companies in Greece 2020” – 1η θέση στο φαρμακευτικό κλάδο

Prix Galien 2021: Καλύτερο Φάρμακο Για Σπάνια Πάθηση

Top Employer Greece/Europe 2020/2021/2022/2023

Patient Partnerships Awards 2022:
2 ασημένιες διακρίσεις για το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!» και το  Πρόγραμμα Υποστήριξης Φροντιστών «ΠΡΩΤΑ ΕΣΥ».

PR Awards 2022:
2 Χρυσά Βραβεία και 1 Πλατινένιο για το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης & Ευαισθητοποίησης για τον Καρκίνο του Μαστού «Είσαι γυναίκα. Είσαι δύναμη!», 1 Ασημένιο Βραβείο για την Πρωτοβουλία «Novartis Μένουμε Ασφαλείς» και 1 Χάλκινο Βραβείο για την Έκθεση Κοινωνικής, Περιβαλλοντικής & Οικονομικής Επίδρασης και τους στόχους Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Η Novartis εξελίσσει την ιατρική πρακτική με στόχο τη βελτίωση και την επέκταση της ζωής των ανθρώπων. Ως μια κορυφαία παγκόσμια φαρμακευτική εταιρεία, χρησιμοποιούμε καινοτόμα επιστημονικά δεδομένα και ψηφιακές τεχνολογίες για τη δημιουργία θεραπειών που κάνουν τη διαφορά σε τομείς όπου υπάρχει μεγάλη ιατρική ανάγκη. Στην προσπάθεια για ανακάλυψη νέων φαρμάκων, κατατασσόμαστε σταθερά μεταξύ των εταιρειών με τη μεγαλύτερη επένδυση σε έρευνα και ανάπτυξη στον κόσμο. Τα προϊόντα μας αγγίζουν περισσότερους από 750 εκατομμύρια ανθρώπους παγκοσμίως ενώ ανακαλύπτουμε καινοτόμους τρόπους για τη διεύρυνση της πρόσβασης στις πιο πρόσφατες θεραπείες μας. Περίπου 108.000 άνθρωποι, πάνω από 140 εθνικοτήτων, εργάζονται στη Novartis ανά τον κόσμο.

Για τη Novartis, η έννοια της Εταιρικής Υπευθυνότητας (ΕΥ) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την επιχειρηματική μας στρατηγική. Για εμάς, αποτελεί πεποίθηση ότι η βιωσιμότητα και η υπευθυνότητα είναι αναγκαία συστατικά για την μακροπρόθεσμη επιχειρηματική μας επιτυχία. Σε αυτό το ταξίδι έχουμε την υποστήριξη των ανθρώπων μας, την κινητήριο δύναμή μας, ταυτόχρονα με τη δέσμευση και τη συμμετοχή από τα ανώτερα διοικητικά στελέχη. Η εταιρεία εστιάζει τις δράσεις ΕΥ σε τρεις στρατηγικές προτεραιότητες, οι οποίες συμβαδίζουν με αντίστοιχα θέματα Περιβάλλοντος, Κοινωνίας και Εταιρικής Διακυβέρνησης (ΕSG), και είναι ουσιαστικής σημασίας για τους συμμετόχους της στην Ελλάδα:

  1. Επιχειρηματική δεοντολογία
  2. Παροχή λύσεων πρόσβασης στην υγεία
  3. Να λειτουργεί ως καλός εταιρικός πολίτης

 

Διεύθυνση:
Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας (12ο χλμ), 14451 Μεταμόρφωση,  Αθήνα

Τηλέφωνο:
(+30) 210  2811712

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Novartis Hellas:

Website: www.novartis.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/NovartisHellas/

LinkedIn page: https://www.linkedin.com/company/novartis-hellas/

YouTube channel:  Novartis Hellas