Δήλωση Απορρήτου

Δήλωση Απορρήτου

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα του ΣΦΕΕ!

Στον ΣΦΕΕ, δεσμευόμαστε να προστατεύουμε το απόρρητό σας και να διασφαλίζουμε την ασφάλεια των προσωπικών σας πληροφοριών.

Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε, χρησιμοποιούμε, γνωστοποιούμε και διασφαλίζουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε μέσω του ιστότοπού μας. Η παρούσα Πολιτική σας παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος ενεργώντας ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων, επεξεργάζεται και προστατεύει τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται νόμιμα, είτε με ηλεκτρονικά μέσα είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, στο πλαίσιο μιας πιθανής παροχής υπηρεσιών, συνεργασίας με τρίτους, όπως ενδεικτικά εταιρίες-μέλη και εξωτερικούς συνεργάτες. Όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας, ενδέχεται να συλλέγουμε ορισμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Αυτές περιλαμβάνουν:

Προσωπικές πληροφορίες: Μπορεί να συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες, όπως το όνομα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου σας και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία μας παρέχετε οικειοθελώς μέσω των φορμών επικοινωνίας μας (helpdesk) ή όταν εγγράφεστε στα ενημερωτικά μας δελτία. Διαθέτετε το προνόμιο να ζητήσετε επίσημα τη διαγραφή όλων των Προσωπικών σας Δεδομένων που τηρούνται από εμάς. Παρ’ όλα αυτά, είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι συγκεκριμένες πληροφορίες ενδέχεται να εξακολουθούν να διατηρούνται σε περιπτώσεις όπου δεσμευόμαστε από νομικές υποχρεώσεις ή έχουμε νόμιμη βάση για τη διατήρησή τους.

Δεδομένα καταγραφής: Ο ιστότοπός μας μπορεί να συλλέγει αυτόματα ορισμένες πληροφορίες όταν έχετε πρόσβαση ή τον χρησιμοποιείτε. Αυτές μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας, τον τύπο του προγράμματος περιήγησης, το λειτουργικό σύστημα, τις διευθύνσεις URL που παραπέμπουν, τις σελίδες που προβάλλονται και άλλες πληροφορίες περιήγησης. Ο δημιουργός/κατασκευαστής της ιστοσελίδας έχει αναλάβει την εποπτεία και τον έλεγχο του ιστότοπου, την προστασία από τυχόν κακόβουλες επιθέσεις, την λήψη των απαραίτητων μέτρων ασφαλείας και να αποδίδει τις υπηρεσίες στον πελάτη.

Δεν ζητάμε και δεν σκοπεύουμε να επεξεργαστούμε ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως δεδομένα που αποκαλύπτουν φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικά φρονήματα, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα, δεδομένα που αφορούν την υγεία, δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό και δεδομένα που αφορούν ποινικές καταδίκες και αδικήματα ή συναφή μέτρα ασφαλείας (“Ειδικές κατηγορίες δεδομένων”). Ως εκ τούτου, σας παρακαλούμε να απέχετε από την παροχή τέτοιων τύπων δεδομένων που σας αφορούν. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το κατά πόσον η παροχή τέτοιων τύπων δεδομένων είναι ή μπορεί να είναι απαραίτητη ή κατάλληλη για συγκεκριμένους σκοπούς, παρακαλούμε επικοινωνήστε στη διεύθυνση [email protected].

Μετάβαση στο περιεχόμενο