Νέα

Νέα

Τρέχουμε και «προΣfEEρουμε» για το Άσυλο Ανιάτων

Δελτίο Τύπου 

Τρέχουμε και «προΣfEEρουμε» για το Άσυλο Ανιάτων

Η κάθε μας ανάσα, μια αγκαλιά για τους ασθενείς του Ασύλου

 

Αθήνα, 14 Νοεμβρίου 2016.- Με γνώμονα τον άνθρωπο, την προσφορά και την κοινωνική αλληλεγγύη, ο Σύνδεσμος Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» που υλοποιεί, συμμετείχε ενεργά στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Συγκεκριμένα, η ομάδα του ΣΦΕΕ μαζί με την αθλητική της παρουσία συνέδραμε και στους ευρύτερους στόχους της διοργάνωσης, υποστηρίζοντας οικονομικά το σπουδαίο έργο που παράγει το Άσυλο Ανιάτων.

«Μόνο θερμές ευχαριστίες έχουμε για την ομάδα του ΣΦΕΕ που έτρεξε για το Άσυλο Ανιάτων στον 34ο Μαραθώνιο της Αθήνας. Η σκέψη και η προσπάθεια τους μας έδωσε δύναμη, κουράγιο και αισιοδοξία για να συνεχίσουμε και εμείς τον αγώνα δρόμου που πραγματοποιούμε καθημερινά στους κακοτράχαλους δρόμους που έχει δημιουργήσει η οικονομική κρίση που βιώνουμε.», δήλωσε η κυρία Ιωάννα Ηλιάδη, Πρόεδρος του ΔΣ του Ασύλου Ανιάτων.

Ο Πρόεδρος του ΣΦΕΕ, κ. Πασχάλης Αποστολίδης, δήλωσε σχετικά: «Η συμμετοχή μας στον 34ο Αυθεντικό Κλασσικό Μαραθώνιο, μας γεμίζει με χαρά, υπερηφάνεια αλλά κυρίως με αισθήματα ευθύνης. Με την έμπρακτη υποστήριξή μας  συνεχίζουμε να χτίζουμε μια κοινωνία αλληλεγγύης και προσφοράς κι επενδύουμε στο μέλλον της πατρίδας μας. Σε μία εποχή δοκιμασίας, όχι μόνο για την οικονομία αλλά κυρίως για την ίδια την κοινωνία, εργαζόμαστε έτσι ώστε η αγκαλιά του προΣfΕΕρουμε να φτάσει σε κάθε συμπολίτη που μας έχει ανάγκη».

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο