Η Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Η κα Μαρία Λεοντάρη νέα Διευθύντρια Επικοινωνίας στον ΣΦΕΕ

 

Αθήνα, 27 Απριλίου 2016 – Τη θέση της Διευθύντριας Επικοινωνίας του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) ανέλαβε η Μαρία Λεοντάρη, η οποία εντάσσεται σε μια δυναμική ομάδα που έχει ήδη σημαντικό έργο προς όφελος της φαρμακοβιομηχανίας και του Έλληνα ασθενή. Με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της Διοίκησης Επιχειρήσεων και με έμφαση στη Στρατηγική Επικοινωνία και τις Δημόσιες Σχέσεις, η Μαρία Λεοντάρη κατείχε σημαντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες. Διαθέτει τεχνογνωσία σε διάφορους τομείς, όπως Επικοινωνίας, Εταιρικής Φήμης & Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, Διαχείρισης Κρίσεων, Ανάπτυξης Σχέσεων με KOLs και ΜΜΕ, Εκπαίδευσης και Marketing. Έχει συνεργαστεί τόσο με τον ιδιωτικό όσο και με το δημόσιο φορέα, ενώ στο πελατολόγιο που έχει χειριστεί συμπεριλαμβάνονται σημαντικές πολυεθνικές, αλλά και εγχώριες εταιρίες.

Η Μαρία Λεοντάρη είναι κάτοχος B.Sc. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (double major: International Business & Human Resources Management), από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American College of Greece – Deree College), μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών MA in International Business Management, από το Πανεπιστήμιο του Newcastle upon Tyne, UK και Διπλώματος Professional Public Relations, από το Αμερικάνικο Κολλέγιο (The American College of Greece – Deree College). Μιλά αγγλικά και γερμανικά.

Ο Μιχάλης Χειμώνας, Γενικός Διευθυντής του ΣΦΕΕ δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την Μαρία στην οικογένεια του ΣΦΕΕ μέσα σε μία δύσκολη και απαιτητική περίοδο για τη βιομηχανία, όπου το ζητούμενο είναι η εξεύρεση  λύσεων στις δύσκολες στιγμές που διανύει σήμερα η χώρα και της ευχόμαστε καλή επιτυχία».

 

Ανακοίνωση ΣΦΕΕ