Δράσεις Μελών

Δράσεις Μελών

Patients@Heart – Κοινωνία

Οι εργαζόμενοι της AbbVie ΜΑΖΙρεύουν με το Συλλόγο Ρευματοπαθών Κρήτης

Σύντομη Περιγραφή Καλής Πρακτικής: Oι εργαζόμενοι της AbbVie θέλοντας να βιώσουν από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ασθενείς με ρευματικά νοσήματα στην καθημερινότητά τους αλλά και να βοηθήσουν συναθρώπους μας που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, ένωσαν τις δυνάμεις τους με μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης παρασκευάζοντας γεύμα 50 ατόμων.

Το μενού που ετοιμάστηκε προσφέρθηκε μέσω της εθελοντικής ομάδας GIVE, σε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και χρειάζονται την υποστήριξή μας.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, κα Κατερίνα Κουτσογιάννη, μοιράστηκε την αίσθηση που της άφησε αυτή η «μαγειρική» σύμπραξη: «Ήταν πραγματικά συγκινητικό το ενδιαφέρον των ανθρώπων της AbbVie για να μάθουν όσον το δυνατόν περισσότερα πράγματα για τον τρόπο που διαχειριζόμαστε τη δύσκολη καθημερινότητά μας, όπως, επίσης, και η διακριτικότητά τους. Μέσω αυτής της δράσης αποκτήσαμε καινούργιους φίλους, αλλά και νέους σύμμαχους στον αγώνα για την ενημέρωση του κόσμου για τα ρευματικά νοσήματα».

Μετάβαση στο περιεχόμενο