Μέλη

Μέλη

DEMO

Η φαρμακοβιομηχανία DEMO είναι ένας βιομηχανικός και εμπορικός οργανισμός διεθνούς εμβέλειας που δραστηριοποιείται στην παραγωγή και προώθηση φαρμακευτικών προϊόντων. Το εργοστάσιο της εταιρείας στο Κρυονέρι Αττικής, είναι το μεγαλύτερο στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, με υπερσύχρονες εγκαταστάσεις έκτασης 66.000τ.μ., στις οποίες περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερα προηγμένο εργαστήριο Ποιοτικού Ελέγχου, έκτασης 4.000τ.μ. Η DEMO είναι πρώτη σε νοσοκομειακές πωλήσεις (σε αριθμό τεμαχίων) στα ενέσιμα προϊόντα όλων των μορφών (Ενέσιμα Διαλύματα, Λυόφιλα, Αντιβιοτικά, Πενέμες, Πενικιλίνες, Κεφαλοσπορίνες), ενώ διαθέτει ένα εκτεταμένο πρόγραμμα Έρευνας και Ανάπτυξης για τα ελεγχόμενης αποδέσμευσης ενέσιμα. Στην ιδιωτική αγορά το portfolio της εταιρείας αποτελείται από συνταγογραφούμενα σκευάσματα γενικής ιατρικής, ογκολογικά,  καρδιολογικά, ουρολογικά, πνευμονολογικά, γαστρεντερολογικά και ιατροτεχνολογικά.

DEMO

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ DEMO

Η DEMO υπηρετεί πιστά τα τελευταία χρόνια τον εξαγωγικό της προσανατολισμό, με το δίκτυο πωλήσεών της να εκτείνεται σε Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Μέση Ανατολή, Νότιο Αμερική και Ωκεανία. Η εταιρεία εξάγει το 80% της ετήσιας της παραγωγής, καθώς έχει επενδύσει σε υψηλής τεχνολογίας γραμμές παραγωγής και ακολουθεί ταχεία επέκταση της γκάμας προϊόντων της στις διεθνείς αγορές παράλληλα με την έγκαιρη και ασφαλή παράδοση.

Είναι  διεθνώς αναγνωρισμένη ως ένας από  τους επίσημους προμηθευτές των Ηνωμένων Εθνών, της UNICEF και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας. Με 2.900  σκευάσματα σε 86 χώρες και 1000 άτομα προσωπικό στοχεύει στη διατήρηση της ηγετικής της θέσης και στην αξιόπιστη κάλυψη των αναγκών της αγοράς στην Ελλάδα και διεθνώς.

Γνωρίστε περισσότερα για τη DEMO και το επενδυτικό της πλάνο 2021 – 2027 στη σελίδα www.demo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: 21ο χλμ. Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας, 145 68, Κρυονέρι Αττικής

  • Τηλέφωνο:210 81 61 802
  • Φαξ:210 81 61 587
  • Ιστοσελίδα: http://www.demo.gr/
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο