2ο Συνέδριο Δίκαιο & Δεοντολογία του Φαρμάκου

2ο Συνέδριο Δίκαιο & Δεοντολογία του Φαρμάκου

 

Εκλεκτοί Συνάδελφοι,

Ο ΣΦΕΕ για τρίτη φορά, πιστός στο διαρκές αίτημα των μελών του για περισσότερη επιστημονική ενημέρωση, οργανώνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018 εντός του αμφιθεάτρου του Μουσείου Γουλανδρή, στην Κηφισιά, ενημερωτική ημερίδα πάνω στα επίκαιρα νομικά, ρυθμιστικά, φορολογικά, αναπτυξιακά και δεοντολογικά θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας πανευρωπαϊκά, με αναφορά όμως και σε ζητήματα με ελληνική ιδιαιτερότητα και μεγάλη σπουδαιότητα για τις εταιρείες μέλη μας.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση των στελεχών μας επί των επίκαιρων θεμάτων δικαίου και δεοντολογίας του φαρμάκου, που αποτελεί πλέον πανευρωπαϊκή τάση. Πεποίθηση μας είναι ότι η συναντίληψη των δύσκολων ομολογουμένως ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας και ο βαθύτερος προβληματισμός μας, θα βοηθήσουν στην βελτίωση των υπηρεσιών μας και την παραγωγή αποτελεσματικότερων λύσεων.

Για τον λόγο αυτό, δημιουργήσαμε ένα ανοιχτό φόρουμ, στο οποίο θα μπορείτε να ενσωματωθείτε , συμμετέχοντας με τις ιδέες σας, τις απόψεις σας, τις ερωτήσεις σας, που θα απευθυνθούν σε καταξιωμένους ειδικούς επιστήμονες του νομικού, ελεγκτικού και κάθε σχετικού χώρου.

Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί επίσης από ομιλητές προερχόμενους από την Εfpia, τους οποίους θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά.

Ο ΣΦΕΕ αποτελεί τον μεγαλύτερο σύνδεσμό επιχειρήσεων εντός του ΣΕΒ, έχει 65 εταιρείες μέλη, εκπροσωπεί πάνω από το 90% της αγοράς του φαρμάκου στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο πολυεθνικό κεφάλαιο που λειτουργεί αυτή την στιγμή στην χώρα. Παραμένει διαρκές μέλος της EFPIA, ενός οργανισμού που εκπροσωπεί όλους τους ευρωπαϊκούς συνδέσμους και 1.900 εταιρείες προσηλωμένες στην έρευνα και την ανάπτυξη, με πάνω από 1.000.000 μέλη, αποτελώντας την φωνή της βιομηχανίας στην ευρωπαϊκή σκηνή.

Για τους λόγους αυτούς, σας καλούμε να συμμετάσχετε, θεωρώντας ότι αποτελεί μια πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας, γνωριμίας, ενημέρωσης, συνεργασίας.

Σας αναμένουμε με χαρά,

Για τον ΣΦΕΕ

Μιχάλης Χειμώνας                                                         Δήμητρα Λεμπέση
Γενικός Διευθυντής                                                       Νομικός Σύμβουλος

 

Δείτε το Δελτίο Τύπου του ΣΦΕΕ στις 13/03/2018 για το 2ο Συνέδριο για το Δίκαιο και τη Δεοντολογία του Φαρμάκου

Δείτε παρακάτω το αρχικό υλικό του Συνεδρίου

  • Δείτε εδώ το εισαγωγικό σημείωμα
  • Δείτε εδώ τη μετάφραση του εισαγωγικού σημειώματος
  • Δείτε εδώ το πρόγραμμα
  • Δείτε εδώ τη φόρμα εγγραφής

Δείτε παρακάτω όλο το υλικό του Συνεδρίου

  • Δείτε εδώ την A’ Ενότητα – Εξελίξεις στο ρυθμιστικό περιβάλλον
  • Δείτε εδώ τη Β’ Ενότητα – Ανταγωνισμός
  • Δείτε εδώ τη Γ’ Ενότητα – Κίνητρα
  • Δείτε εδώ την Δ’ Ενότητα – Το Δίκαιο στην υπηρεσία της ανάπτυξης – λοιπές εξελίξεις σε συγγενείς κλάδους
  • Δείτε εδώ την Ε’ Ενότητα – Δεοντολογία

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο