Μέλη

Μέλη

adelco

Σήμερα η Adelco δραστηριοποιείται σε δύο κύριους τομείς: τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα καταναλωτικά προϊόντα.

Στον τομέα των φαρμακευτικών προϊόντων η Adelco κυκλοφορεί περισσότερα από 70 σκευάσματα (Filicine, Minitran, Stedon, Normolose-H, Paroticin) για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως μεγαλοβλαστικη αναιμία, ψυχικές διαταραχές, άγχος, αϋπνία, κατάθλιψη, υπέρταση, ωτίτιδα.

Η Adelco διαθέτει και μη συνταγογραφούμενα φάρμακα όπως τα (Ponotex, Algine, Neomycodermol, Bronchotussine) για την αντιμετώπιση νοσημάτων όπως φλεγμονώδεις αρθροπάθειες, κρίσεις ημικρανίας, οδοντικός πόνους, πόνους από τραύματα, εμπύρετες καταστάσεις, μυκητιάσεις, βρογχοπνευμονίες.

Στον τομέα των καταναλωτικών προϊόντων διαθέτει την σειρά OM-OR που είναι το πρώτο σαμπουάν που παρασκευάστηκε και κυκλοφόρησε στην Ελλάδα, καθώς και τις νέες σειρές καλλυντικών προϊόντων Adelco Kids, Adelco Intense SPA, Adelco Velvet hand & body, Adelco Men’s Concept, Adelco Baby και Spartan Secret products.

Ο τομέας των καταναλωτικών προϊόντων έχει εμπλουτιστεί με συμπληρώματα διατροφής και ιατροτεχνολογικά προϊόντα των εταιρειών Pharmaline και S&R που εισάγονται από Ιταλία, καθώς και με καινοτόμα βρεφικά προϊόντα που εισάγονται από τη Σουηδική εταιρεία Twistshake.

Ένας από τους βασικούς παράγοντες της επιτυχημένης πορείας της εταιρίας οφείλεται στο ανθρώπινο δυναμικό που στελεχώνει τα τμήματα πωλήσεων, marketing, εξαγωγών, παραγωγής, R&D, ποιοτικού ελέγχου και διασφάλισης ποιότητας.

Η εταιρεία είναι μια καθετή και σύγχρονη παραγωγική μονάδα 10 000 τ.μ., με 96 εξειδικευμένα άτομα, καθώς και με μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα ιατρικών επισκεπτών και πωλητών σε όλη την Ελλάδα και αντιπροσώπων σε Χώρες της Ευρώπης, της Βόρειας Αφρικής, της Μέσης και Άπω Ανατολής και της Αυστραλίας.

Eπιπλέον στοιχεία:
Φάρμακα – Καλλυντικά

Αριθμός εργαζομένων: 96

adelco
Έτος Ιδρύσεως adelco: 1934

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΜετάβαση στο περιεχόμενο