Μέλη

Μέλη

astellas

Μια Παγκόσμια Εταιρεία

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των βιοεπιστημών έχει δώσει νέες ευκαιρίες στους επιστήμονες να αναπτύξουν πρωτοποριακή έρευνα και να κάνουν ανακαλύψεις που βελτιώνουν και σώζουν τη ζωή των ανθρώπων.

Η Astellas Pharma Inc. με έδρα το Τόκιο της Ιαπωνίας είναι μια εταιρεία που στοχεύει στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο μέσω της παροχής καινοτόμων και αξιόπιστων φαρμακευτικών προϊόντων.

Η Astellas βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της αλλαγής στην υγειονομική περίθαλψη, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία, την καινοτόμο επιστήμη και την τεχνολογία με το πνεύμα της συνεχούς αναζήτησης.

Είμαστε μοναδικοί στην ικανότητά μας να συνδυάζουμε την εμπειρία, την εξειδίκευση και τους πόρους μιας εδραιωμένης εταιρείας με την ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και την επιμονή μιας νεοσύστατης επιχείρησης. Η αμείωτη περιέργεια και η επιθυμία για ανακάλυψη διατρέχουν ολόκληρο τον οργανισμό μας και ενσωματώνονται σε ό,τι κάνουμε.

Η προσέγγιση μας με επίκεντρο τον ασθενή, μας επιτρέπει να μετατρέπουμε την πρωτοποριακή επιστήμη σε θεραπείες και λύσεις που βελτιώνουν άμεσα και σώζουν τη ζωή των ασθενών. Από το εργαστήριο, στην κλινική και στον ασθενή, εστιάζουμε στην πλέον υποσχόμενη επιστήμη, ενθαρρύνουμε τα καλύτερα ταλέντα να την αναπτύξουν και μαζί με τους πιο κατάλληλους συνεργάτες, αναπτύσσουμε λύσεις που αλλάζουν τη ζωή.

Επιδιώκουμε την καινοτόμο επιστήμη, εστιάζοντας αρχικά σε τομείς με μεγάλες προοπτικές και στη συνέχεια αναπτύσσουμε λύσεις εκεί όπου οι ανάγκες των ασθενών είναι αυξημένες, συχνά σε σπάνιες ή ανεπαρκώς εξυπηρετούμενες ασθένειες, αλλά και σε απειλητικές για τη ζωή ασθένειες και καταστάσεις.

Η επίτευξη ουσιωδών αλλαγών για τους ασθενείς είναι η κινητήρια δύναμη της ομάδας μας. Καλλιεργούμε ενεργά μια ανοιχτή και προοδευτική κουλτούρα, δημιουργώντας συνεργασίες με εταιρείες που μοιράζονται το πάθος μας να επιτύχουμε την ουσιαστική διαφορά για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, παρέχοντας θεραπείες αξίας με τη προοπτική να βελτιώσουν την υγεία και να επαναπροσδιορίσουν τη φροντίδα των ασθενών.

astellas

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γενικός Διευθυντής Astellas Ουγγαρίας, Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Ελλάδας (HBRG): Svetoslav Tsenov

    Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Μαρία Ψαρρού

  • Διεύθυνση: Αγησιλάου  6- 8, 15123 Μαρούσι

  • Τηλέφωνο:+30 (210) 8189900
  • Φαξ:+30 (216) 8008998
  • Ιστοσελίδα: http://www.astellas.com/gr
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο