Μέλη

Μέλη

BAUSCH Health

Στην BAUSCH Health, το όραμά μας είναι να βελτιώνουμε τη ζωή των ανθρώπων, με τα κορυφαία προϊόντα Υγείας που διαθέτουμε.

Κρατάμε τις δεσμεύσεις μας προς τους ασθενείς, τους επαγγελματίες υγείας και την κοινωνία, καθώς χτίζουμε μια καινοτόμο εταιρεία, αφιερωμένη στην προώθηση της υγείας σε παγκόσμιο και τοπικό επίπεδο.

BAUSCH Health

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ BAUSCH Health

Είμαστε μία πολυεθνική φαρμακευτική εταιρεία που αναπτύσσει, παράγει και προωθεί ένα μεγάλο φάσμα γνωστών συνταγογραφούμενων και μη συνταγογραφούμενων φαρμακευτικών προϊόντων, συμπληρωμάτων διατροφής και ιατροτεχνολογικών σκευασμάτων σε πάνω από 90 χώρες. Έχουμε μία διαφοροποιημένη γκάμα προιόντων, με κύρια επικέντρωση στην Οφθαλμολογία, Νευρολογία, Δερματολογία και Γενική Υγεία, που κάνουν την διαφορά στην ζωή των ανθρώπων. Στην Ελλάδα, τα πιο διαδεδομένα σκευάσματά μας είναι τα Biotrue, Renu, Niflamol, Mysimba, Procef, Counterpain, Ezixin, Ocuvite, Vidilac, Artelac, Yellox & Dexamytrex.

Κάθε μέρα, σε όλο τον κόσμο, 150 εκατομμύρια συνάνθρωποί μας ωφελούνται από τα προϊόντα της BAUSCH Health.

Ονειρευτήκαμε να στηρίξουμε την κοινωνία για μια καλύτερη ζωή. Σήμερα είμαστε μια εταιρεία που προσφέρει συνολικά τις καλύτερες λύσεις υγείας. Και υποσχόμαστε ότι θα δουλέψουμε μαζί επαναπροσδιορίζοντας συνεχώς τη θέση μας στην αγορά αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση. Μας ενώνει η νοοτροπία του νικητή, η συνέπεια, η αξιοπιστία και η διαρκής και διάφανη επικοινωνία.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Πεντέλης 53, 152 35 Βριλήσσια

  • Τηλέφωνο:210-8108460
  • Φαξ:210-8108480
  • Ιστοσελίδα: https://www.bauschhealth.gr/


Μετάβαση στο περιεχόμενο