Μέλη

Μέλη

Baxter

Καθημερινά, εκατομμύρια ασθενείς, οι φροντιστές τους και οι πάροχοι υγείας σε όλο τον κόσμο βασίζονται στην κορυφαία και πλήρη σειρά προϊόντων και λύσεων της Baxter, στις κατηγορίες των διαγνωστικών, της εντατικής θεραπείας, της διατροφής, της νεφρικής υποκατάστασης και των νοσοκομειακών και χειρουργικών προϊόντων. Για 90 χρόνια, δρούμε  στην κρίσιμη διασταύρωση όπου συναντιούνται οι καινοτομίες που σώζουν και διατηρούν τις ανθρώπινες ζωές, με τους επαγγελματίες υγείας που το πραγματοποιούν. Με προϊόντα, θεραπείες και ψηφιακές λύσεις να διατίθενται σε περισσότερες από 100 χώρες, οι εργαζόμενοι της Baxter παγκοσμίως, χτίζουν πάνω στην πλούσια κληρονομιά της εταιρείας σε ιατρικές καινοτομίες, για να προωθήσουν την επόμενη γενιά εκσυγχρονισμού, που θα μετασχηματίσουν τον τομέα της υγείας.

Καλωσορίζουμε τη Hillrom στην Baxter και ενωνόμαστε για να προωθήσουμε τη φροντίδα των ασθενών παγκοσμίως. Βασιζόμαστε στα δυνατά σημεία δύο ιστορικά καινοτόμων και κοινωνικά υπεύθυνων εταιρειών, ώστε να εξυπηρετήσουμε καλύτερα τους ασθενείς, τους πελάτες και τις κοινότητές μας.

Στην Ελλάδα, η εταιρεία δραστηριοποιείται από το 1990, υποστηρίζοντας τους επαγγελματίες της υγείας και χιλιάδες ασθενείς, μέσω θεραπειών για χρόνιες και οξείες παθήσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.baxter.gr

Baxter

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: Μαρίνου Αντύπα 47 & Ανάφης, 141 21, Νέο Ηράκλειο, Αττική

  • Τηλέφωνο:+30 (210) 2880 000
  • Φαξ:+30 (210) 9959 820
  • Ιστοσελίδα: http://www.baxter.gr
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο