Μέλη

Μέλη

Bristol Myers Squibb

Προϊόντα

Η Bristol-Myers Squibb εστιάζει στην ανακάλυψη και την ανάπτυξη καινοτόμων φαρμάκων που απευθύνονται σε σοβαρές ασθένειες σε τομείς με σημαντικές ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες. Εστιάζουμε τις ερευνητικές μας προσπάθειες σε 4 κύριους θεραπευτικούς τομείς: Ογκολογία/ ΑιματολογίαΙολογίαΑνοσολογικές παθήσειςΚαρδιαγγειακά νοσήματα

Η Αποστολή μας

Η έρευνα, η ανάπτυξη και η διάθεση καινοτόμων φαρμάκων που συμβάλλουν στην αποτελεσματική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Η Δέσμευσή μας

Στους ασθενείς, τους εταίρους μας, τους εργαζόμενους, τους μετόχους και άλλους ενδιαφερόμενους φορείς υποσχόμαστε να ενεργούμε υπέρ αυτού που πιστεύουμε: το ανεκτίμητο συστατικό του κάθε προϊόντος είναι η ακεραιότητα εκείνου που το κατασκευάζει. Λειτουργούμε με αποτελεσματική διαχείριση και υψηλά πρότυπα ηθικής συμπεριφοράς. Επιδιώκουμε τη διαφάνεια και το διάλογο με τους εταίρους μας για την καλύτερη κατανόηση των αναγκών τους. Λαμβάνουμε σοβαρά τη δέσμευσή μας για την οικονομική, κοινωνική και περιβαλλοντική βιωσιμότητα, και μεταδίδουμε αυτή την προσδοκία στους συνεργάτες και προμηθευτές μας.

Για τους ασθενείς και τους εταίρους μας

Δεσμευόμαστε για την επιστημονική αριστεία, την επένδυση στη βιοφαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη για την παροχή καινοτόμων, υψηλής ποιότητας φαρμάκων που θα καλύπτουν τις ανεκπλήρωτες ιατρικές ανάγκες των ασθενών με σοβαρές ασθένειες. Εφαρμόζουμε επιστημονική αυστηρότητα για τη δημιουργία κλινικού και οικονομικού οφέλους μέσω φαρμάκων που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών. Αγωνιζόμαστε για την ευρεία και άμεση διάθεση πληροφοριών σχετικά με την κυκλοφορία των φαρμάκων μας.

Για τους εργαζόμενούς μας

Αποδεχόμαστε ένα ποικίλο εργατικό δυναμικό και μια εκτενή κουλτούρα. Η υγεία, η ασφάλεια, η επαγγελματική ανάπτυξη, η ισορροπία μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής καθώς και η δίκαιη, με σεβασμό, μεταχείριση των εργαζομένων μας συγκαταλέγονται στις υψηλότερες προτεραιότητές μας.

Για τις κοινότητες παγκοσμίως

Ενισχύουμε τη συνείδηση των πολιτών που συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας και στην προώθηση της βιωσιμότητας στις κοινότητες που δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως.

Για τους μετόχους μας

Αγωνιζόμαστε να δημιουργούμε σταθερά ισχυρές επιδόσεις και αξία για τους μετόχους.

Για το περιβάλλον μας

Ενθαρρύνουμε τη διατήρηση των φυσικών πόρων και προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις των δραστηριοτήτων και των προϊόντων μας.

Διακρίσεις/Βραβεία:
Best Workplace 2007/2008/2009, Best Workplace Europe 2009/2010, Credibility Special Award 2009

Εταιρείες που αντιπροσωπεύει:
Bristol-Myers Squibb International Corporation

Bristol Myers Squibb
Έτος Ιδρύσεως Bristol Myers Squibb: 1961

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γενικός Διευθυντής: Ελισάβετ Προδρόμου

  • Διεύθυνση: Αττικής 49-53 & Προποντίδος 2, Τ.Θ. 63883, 152 35, Βριλήσσια

  • Τηλέφωνο:+30 (210) 6074300 & 400
  • Φαξ:+30 (210) 6074370 & 330


Μετάβαση στο περιεχόμενο