Μέλη

Μέλη

FARAN

Η ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ είναι μια Ελληνική Φαρμακευτική Εταιρεία, που στόχο έχει να προσφέρει καταξιωμένες θεραπευτικές προτάσεις Υψηλής Ποιότητας, Θεραπευτικής Αξίας, σύγχρονης Φαρμακευτικής Τεχνολογίας και Τεκμηριωμένης Ασφάλειας.

Για την επίτευξη αυτού του στόχου οι ορίζοντες μας διευρύνονται καθημερινά με επιλεγμένες διεθνείς συνεργασίες και την εμπιστοσύνη της Ιατρικής Κοινότητας προσφέροντας θεραπευτικές λύσεις σε ένα ευρύ φάσμα νοσημάτων στο χώρο της Ογκολογίας, Αιματολογίας, Νεφρολογίας, Ρευματολογίας, Ενδοκρινολογίας, Παθολογίας, Γυναικολογίας και Καρδιολογίας.

Οι άνθρωποι της ΦΑΡΑΝ ΑΒΕΕ γνωρίζουν σε βάθος τις ανάγκες και τις ιδιομορφίες της Ελληνικής αγοράς και ενδιαφέρονται για τα θέματα υγείας τα οποία απασχολούν τους Πολίτες, τους Επαγγελματίες Υγείας και τα Ασφαλιστικά Ταμεία.

Είναι ποιοτικοί και σύγχρονοι, άμεσοι και ευέλικτοι.

Ταυτόχρονα αξιοποιώντας την πολυετή τους εμπειρία στο χώρο του φαρμάκου, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, έχουν υιοθετήσει ανάλογα ποιοτικά κριτήρια στη δομή και τη λειτουργία τους και έχουν στόχο να συμβάλλουν ενεργά στην ανάπτυξη ενός σύγχρονου περιβάλλοντος υγείας συνεργαζόμενοι στενά με τους Επαγγελματίες Υγείας, τις Αρχές, τους Ασθενείς και το Κοινωνικό Σύνολο.

Πιστοποιήσεις: ISO 9001:2008 και Πιστοποίηση σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση για Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα (LIoyd`s- UKAS)

Αριθμός εργαζομένων: 70

Κύκλος Εργασιών 2016: € 24 εκατ

FARAN
Έτος Ιδρύσεως FARAN: 1950

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνων Σύμβουλος: Μάριος Κάτσικας

  • Διεύθυνση: Αχαΐας 5 & Τροιζηνίας, Τ.Κ. 145 64, Ν. Κηφισιά – Αττική

  • Τηλέφωνο:210 6254175
  • Φαξ:210 6254190
  • Ιστοσελίδα: http://www.faran.gr
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο