Μέλη

Μέλη

GENESIS pharma

Η GENESIS Pharma είναι μια πρωτοπόρα ελληνική εμπορική φαρμακευτική εταιρεία, που ιδρύθηκε με στόχο να διασφαλίσει στους ασθενείς στη χώρα μας που πάσχουν από χρόνια, βαριάς μορφής και σπάνια νοσήματα, άμεση πρόσβαση σε καινοτόμες θεραπείες. Υπήρξε μεταξύ των πρώτων σε ευρωπαϊκό επίπεδο με εξειδίκευση σε προϊόντα φαρμακευτικής βιοτεχνολογίας και είναι σήμερα η μεγαλύτερη μεταξύ των ελληνικών εταιρειών που εξειδικεύονται σε καινοτόμα φάρμακα, βάσει κύκλου εργασιών.

Μέσω των μακροχρόνιων στρατηγικών συνεργασιών της με μερικές από τις κορυφαίες διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες που πραγματοποιούν σημαντικές επενδύσεις στην έρευνα και ανάπτυξη θεραπειών αιχμής, η GENESIS Pharma έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο καινοτόμων και υψηλής θεραπευτικής αξίας φαρμακευτικών προϊόντων για περισσότερες από 30 σοβαρές και σπάνιες ασθένειες.

Με μακροχρόνια εμπειρία στον τομέα της αιματολογίας-ογκολογίας, διαθέτει πρωτότυπες θεραπείες για σπάνιες αιματολογικές κακοήθειες, όπως το πολλαπλό μυέλωμα, τα μυελοδυσπλαστικά σύνδρομα και τύπους λευχαιμίας και λεμφωμάτων καθώς και ογκολογικές θεραπείες για τον καρκίνο μαστού, το οστεοσάρκωμα και τον καρκίνο ωοθηκών.

GENESIS pharma
Έτος Ιδρύσεως GENESIS pharma: 1997

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ GENESIS Pharma

Μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στην Ελλάδα στην πολλαπλή σκλήρυνση με ένα μεγάλο εύρος θεραπευτικών επιλογών για τη νόσο και εμπειρία που ξεπερνά τα 20 χρόνια. Αντιπροσωπεύει αποκλειστικά στην Ελλάδα την Biogen, ηγέτιδα εταιρεία στην έρευνα για την πολλαπλή σκλήρυνση και τις νευροεπιστήμες σε παγκόσμιο επίπεδο. Παράλληλα, η σημαντική της δραστηριότητα στη βιοτεχνολογία έχει επεκταθεί τα τελευταία χρόνια και στον τομέα των βιοομοειδών φαρμάκων, διαθέτοντας στο χαρτοφυλάκιό της βιοομοειδή προϊόντα υψηλής τεχνολογίας για ένα φάσμα ρευµατολογικών, δερµατολογικών και γαστρεντερολογικών χρόνιων, φλεγµονωδών παθήσεων.

Στο χαρτοφυλάκιό της περιλαμβάνονται, επίσης, πρωτοποριακές θεραπείες για σπάνια γενετικά νοσήματα. Μεταξύ αυτών, η πρώτη εγκεκριμένη θεραπεία για τη νωτιαία μυϊκή ατροφία, η πρώτη από του στόματος θεραπεία που προέρχεται από έρευνα στον τομέα της ιατρικής ακριβείας για τη νόσο του Fabry και οι πρώτες θεραπείες ενδοκυττάριας γονιδιακής σίγασης με siRNA, προερχόμενες από βραβευμένη με Νόμπελ επιστημονική έρευνα, για τις σπάνιες νόσους της κληρονομικής ATTR αμυλοείδωσης, της πρωτοπαθούς υπεροξαλουρίας και της οξείας ηπατικής πορφυρίας.

Τέλος, το ευρύ χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της συμπληρώνουν πρωτότυπα σκευάσματα στους τομείς της δερματολογίας, ρευματολογίας, νεφρολογίας και καρδιολογίας και σκεύασμα σιδήρου ενδοφλέβιας χορήγησης.

Η GENESIS Pharma είναι μια πολυβραβευμένη εταιρεία σε θέματα αειφόρου ανάπτυξης και καλού εργασιακού περιβάλλοντος, με την άμεση συνεισφορά της στην ελληνική οικονομία και κοινωνία να ξεπερνά το 30% του κύκλου εργασιών της ετησίως.

Αριθμός εργαζομένων (12/2021) : 200

Kύκλος Εργασιών (2021) : €125,85 εκατ.

Διακρίσεις/Βραβεία: CR Index 2020-2021 (Platinum Award), Best Workplaces (2018-2019, 19 εθνικές και ευρωπαϊκές διακρίσεις από το 2003), The Most Sustainable Companies in Greece 2021/Οργανισμός QualityΝet Foundation

Διεθνείς συνεργάτες:
Alnylam Pharmaceuticals, Amicus Therapeutics, Biogen, Celgene, Incyte, PharmaMar, SEAGEN, Takeda, Vifor Fresenius Medical Care Renal Pharma, Vifor Pharma, JAZZ Pharmaceuticals

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνων Σύμβουλος: Κωνσταντίνος Ευριπίδης

  • Διεύθυνση: Κηφισίας 270, 152 32, Χαλάνδρι

  • Τηλέφωνο:+30 (210) 87 71 500
  • Φαξ:+30 (210) 68 93 877
  • Ιστοσελίδα: http://www.genesispharma.com
  • Email: [email protected]

ΔΡΑΣΕΙΣΜετάβαση στο περιεχόμενο