Μέλη

Μέλη

Janssen

Η Janssen ανήκει στον όμιλο εταιριών της  Johnson & Johnson, την πληρέστερη εταιρία φροντίδας υγείας στον κόσμο.  Στην Ελλάδα η Janssen ξεκίνησε ως επιστημονικό γραφείο το 1973 και πλέον συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες φαρμακευτικές εταιρίες της χώρας. Με ξεκάθαρο όραμα και απόλυτη δέσμευση στην αποστολή της, η Janssen Ελλάδος έχει εξελιχθεί σε εταιρία-πρότυπο μεταξύ όλων των εταιριών Janssen Ευρώπης, έχοντας σταθερά θετικά επιχειρησιακά αποτελέσματα, μέσω μιας δυνατής ομάδας ταλαντούχων ανθρώπων και άριστων επιχειρησιακών διαδικασιών.

Janssen

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ Janssen

Η Janssen είναι απόλυτα προσανατολισμένη στην παροχή καινοτόμων και υψηλής ποιότητας προϊόντων που στοχεύουν στη βελτίωση της ανθρώπινης ζωής. Με κύριο μέλημά της την φαρμακευτική έρευνα, ανακαλύπτει, αναπτύσσει και διαθέτει πρωτοποριακά φάρμακα σε έξι θεραπευτικές κατηγορίες:

 1. Ογκολογία/Αιματολογία  (καρκίνος του προστάτη, πολλαπλούν μυέλωμα, οξεία μυελογενής λευχαιμία, χρόνια λεμφοκυτταρική λευχαιμία, λέμφωμα από κύτταρα μανδύα, μακροσφαιριναιμία Walderstorm)
 2. Ανοσολογία (ψωρίαση, ψωριασική αρθρίτιδα, νόσος Crohn)
 3. Νευροεπιστήμη (σχιζοφρένεια, κατάθλιψη, πόνος)
 4. Λοιμώδη νοσήματα (HIV/AIDS, Ηπατίτιδα C, φυματίωση)
 5. Καρδιαγγειακό σύστημα και μεταβολικά νοσήματα (διαβήτης)
 6. Πνευμονική Αρτηριακή Υπέρταση

Από το 1943, ένα σταθερό σύστημα αξιών, το οποίο περιγράφεται στο ΠΙΣΤΕΥΩ της Johnson & Johnson συνθέτει έναν ισχυρό θεσμό, υπογραμμίζοντας και περιγράφοντας τις ευθύνες της εταιρίας απέναντι στους ασθενείς, τους εργαζομένους, τους μετόχους και γενικά προς την κοινωνία, στην οποία δρα και αναπτύσσεται.

Εταιρείες που αντιπροσωπεύει: Janssen-Cilag International NV

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.janssen.com , www.janssen.com/greece/

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Υπεύθυνος επικοινωνίας για θέματα internet: Παναγιώτης Καλαντζής

 • Διεύθυνση: Λεωφ. Ειρήνης 56, 151 21 Πεύκη Αθήνα

 • Τηλέφωνο:+30 (210) 8090000
 • Φαξ:+30 (210) 6140 072
 • Ιστοσελίδα: www.janssen.com


Μετάβαση στο περιεχόμενο