Μέλη

Μέλη

MSD ΑΦΕΕ

Για περισσότερο από έναν αιώνα, η MSD, με εμπορική επωνυμία Merck & Co και έδρα το Kenilworth στις ΗΠΑ, κατέχει ηγετική θέση ανάμεσα στις παγκόσμιες βιοφαρμακευτικές εταιρείες, παραμένοντας πιστή στο όραμα της να σώζει και να βελτιώνει τις ζωές των ανθρώπων. Με οδηγό το πάθος για νέες ανακαλύψεις και επιστημονική αριστεία, προσφέρει λύσεις σε μερικά από τα σημαντικότερα προβλήματα υγείας παγκοσμίως, μέσω των καινοτόμων θεραπειών και των εμβολίων που αναπτύσσει.

Μέχρι σήμερα, βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της έρευνας για την πρόληψη και τη θεραπεία ορισμένων από τις πιο απειλητικές ασθένειες για την ανθρώπινη ζωή παγκοσμίως, όπως είναι ο καρκίνος, ο HIV, ο Έμπολα αλλά και ο Covid – 19.

MSD ΑΦΕΕ

H MSD στην Ελλάδα

Από τo 2010, η MSD συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας του πληθυσμού, διευκολύνει την πρόσβαση των ασθενών σε καινοτόμα φάρμακα και προστατεύει τη δημόσια υγεία από σοβαρές ασθένειες. Παράλληλα, φροντίζει η δραστηριότητά της να έχει θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία και στο περιβάλλον που αναπτύσσεται, υλοποιώντας ενέργειες που συνεισφέρουν σε μια βιώσιμη Ελλάδα και αναπτύσσοντας συνεργασίες που επενδύουν στην παραγωγικότητα και στην ανάπτυξη της χώρας. Στην Ελλάδα διαθέτει θεραπείες στην Ογκολογία, την Ανοσολογία, τα Λοιμώδη Νοσήματα, τον Διαβήτη και την Καρδιολογία και συνεργάζεται με τον όμιλο ΒΙΑΝΕΞ ήδη από το 1983 για την προώθηση μιας σειράς σκευασμάτων. Tα εμβόλια που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, προστατεύουν από 15 νοσήματα εκ των συνολικά 18 που περιλαμβάνονται στο Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμού Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων της χώρας μας.

Με πυξίδα της μια υγιέστερη και καλύτερη κοινωνία, το 2019 εγκαινιάστηκε το πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας «Life Matters», το οποίο, ανταποκρινόμενο στις προσδοκίες της κοινωνίας, θέτει ως προτεραιότητα την καθημερινή ενίσχυση της πρόσβαση ασθενών σε θεραπείες, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας, την υιοθέτηση υψηλών προτύπων ηθικής και διαφάνειας, αλλά και την ευημερία των εργαζομένων, παρέχοντας ένα από τα καλύτερα εργασιακά περιβάλλοντα στην Ελλάδα με την πιστοποίηση του Great Place to Work.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.msd.gr και να ακολουθήσετε τον λογαριασμό MSD Greece στο Τwitter , στο linkedin , στο youtube κσι στο facebook.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση: Αγ. Δημητρίου 63, Τ.Κ. 174 56, `Αλιμος

  • Τηλέφωνο:+30 (210) 9897 300
  • Φαξ:+30 (210) 9897 444
  • Ιστοσελίδα: www.msd.gr


Μετάβαση στο περιεχόμενο