Μέλη

Μέλη

Pfizer

Στην Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων για ανθρώπους και ζώα. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει βιολογικά φάρμακα, φάρμακα μικρών μορίων, εμβόλια για ανθρώπους και ζώα, προϊόντα διατροφής, καθώς και πολλά από τα πιο γνωστά παγκοσμίως προϊόντα προσωπικής υγιεινής και φροντίδας.

Η δομή της Pfizer συγκροτείται από αυτόνομες επιχειρησιακές μονάδες (Business Units), που συνδυάζουν την ταχύτητα και την ευελιξία των μικρών εστιασμένων επιχειρήσεων, με τα οφέλη και τους πόρους ενός ομίλου παγκόσμιας εμβέλειας.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρία, συνεργαζόμαστε με κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά στον τομέα της υγείας.

Η Pfizer Ελλάς, έχει ανθρώπινο δυναμικό περίπου 500 ατόμων για όλες τις δραστηριότητές της, ενώ παράλληλα, διατηρεί και ενισχύει την πρωτοπορία της μεταξύ των εγκατεστημένων στην Ελλάδα φαρμακευτικών εταιρειών, που κατέχει ήδη από το 2003.

Αριθμός εργαζομένων (31/12/2009): 321 άτομα

Κύκλος Εργασιών (φάρμακα & κτηνιατρικά): 115 εκ. €

Pfizer
Έτος Ιδρύσεως Pfizer: 1960

Οι αξίες μας

Οι αξίες μας είναι μια δήλωση των βασικών μας πεποιθήσεων και των καθορισμένων χαρακτηριστικών της φιλοσοφίας που προάγει την επίτευξη. Έχουμε προσδιορίσει οκτώ αξίες, οι οποίες αποκρυσταλλώνουν το ποιοι είμαστε, ποιοι ήμασταν ανέκαθεν και τι προσδοκούμε. Αντανακλούν τον χαρακτήρα της Pfizer και των ανθρώπων της.

Για να επιτύχουμε την αποστολή μας, τηρούμε τις εξής αξίες:

 • Ακεραιότητα
 • Καινοτομία
 • Σεβασμός στον άνθρωπο
 • Προσήλωση στον Πελάτη
 • Ομαδική εργασία
 • Κοινωνική προσφορά
 • Υψηλές επιδόσεις
 • Ηγετική θέση
 • Ποιότητα

Με προσήλωση και συνέπεια για τον Άνθρωπο

Για όλους εμάς στη φαρμακευτική εταιρεία Pfizer Ελλάς, η συνεχής προσπάθεια για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων αποτελεί αναπόσπαστο μέρος των δραστηριοτήτων μας, όχι μόνο με τη μορφή της έρευνας και ανάπτυξης καινοτόμων φαρμάκων, αλλά και μέσω της στήριξης των κοινωνιών.
Με σημείο αναφοράς το τρίπτυχο Άνθρωπος – Ζωή – Υγεία, η Pfizer Ελλάς αναλαμβάνει δράση σε μία σειρά από τομείς. Διευκολύνουμε την πρόσβαση των πολιτών κάθε ηλικίας σε υπηρεσίες προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης. Μαζί με κοινωφελείς οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες και φορείς, ανοίγουμε μία μεγάλη αγκαλιά για τους κατοίκους ακριτικών και δυσπρόσιτων περιοχών της χώρας μας, προκειμένου να καλύψουμε αποτελεσματικότερα τις ανάγκες τους. Στηρίζουμε εκστρατείες ευαισθητοποίησης, ενημέρωσης και πρόληψης ασθενειών, αλλά και πρωτοβουλίες ενάντια στην προκατάληψη και τον κοινωνικό αποκλεισμό. Συμμετέχουμε ενεργά στον αγώνα κατά των ναρκωτικών και σε κάθε είδους πρωτοβουλία, με στόχο μία νεολαία ελεύθερη από εξαρτήσεις. Στεκόμαστε στο πλευρό των τοπικών κοινωνιών, ενισχύοντας τις προσπάθειες της τοπικής αυτοδιοίκησης και των φορέων κάθε περιοχής.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

 • Πρόεδρος & Γενικός Διευθυντής: Ζαχαρίας Ραγκούσης

   

 • Διεύθυνση: Μεσογείων 243, 154 51, Νέο Ψυχικό

 • Τηλέφωνο:+30 (210) 67 85 800
 • Φαξ:+30 (210) 67 85 971
 • Ιστοσελίδα: http://www.pfizer.gr


Μετάβαση στο περιεχόμενο