Μέλη

Μέλη

ucb

Η UCB οραματίζεται να συμμετέχει σε ένα περιβάλλον όπου όλοι μπορούν να ζήσουν όσο καλύτερα μπορούν, απαλλαγμένοι από τα προβλήματα και την ανασφάλεια των νοσημάτων. Αυτό το όραμα μας τροφοδοτεί τον στόχο μας: τη συνεισφορά μας στην βελτίωση της ζωής των ανθρώπων που υπηρετούμε, τώρα αλλά και στο μέλλον.

Οι ερευνητικές μας δραστηριότητες στα πεδία της νευρολογίας, της ανοσολογίας αλλά και σε άλλους τομείς όπου η τεχνογνωσία μας επικαλύπτει τις ανεκπλήρωτες ανάγκες των ασθενών, καθοδηγείται από τη σχέση μας με τους ανθρώπους που θέλουμε να υπηρετούμε. Η δική τους οπτική χρησιμεύει ως οδηγός και έμπνευση στην πορεία μας προς τα όρια της επιστήμης και της ιατρικής . Τους ακούμε και μαθαίνουμε από αυτούς, διασφαλίζοντας ότι η δουλειά μας έχει τον μεγαλύτερο δυνατό αντίκτυπο, παρέχοντας διαφοροποιημένες λύσεις που δημιουργούν αξία που δεν μπορεί να εκφραστεί μόνο με αριθμούς. Αναζητούμε τα εργαλεία, τις τεχνολογίες, εργαζόμενους και συνεργάτες που μας επιτρέπουν να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των ασθενών με καινοτομίες που έχουν ουσιαστικό αντίκτυπο.

Από τα κεντρικά γραφεία μας στο Βέλγιο και σε περίπου 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, αποβλέπουμε σε αυτή τη φιλοδοξία καθημερινά, προωθώντας μια κουλτούρα συνεργασίας και ερευνητικού πνεύματος που εκτιμά διαφορετικές προοπτικές και αφετηρίες. Δεσμευόμαστε να ενδιαφερόμαστε και να μεριμνούμε ο ένας για τον άλλον, για τις κοινότητές που ζούμε, για τον πλανήτη μας και για τους ανθρώπους που εμπνέουν τη δουλειά μας.

ucb

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διεύθυνση:
    Αγ. Δημητρίου 63 174 56 Άλιμος, Τ.Θ. 725 58 164 01 Αργυρούπολη

  • Τηλέφωνο:+30 210 9974 000
  • Φαξ:+30 (210) 9956499 – 9956899
  • Ιστοσελίδα: http://www.ucbpharma.gr


Μετάβαση στο περιεχόμενο