Μέλη

Μέλη

BIAN

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι θυγατρική του ομίλου Γιαννακόπουλου, με δυναμική πορεία ανάπτυξης από το έτος ίδρυσής της, το 1995. Η ΒΙΑΝ Α.Ε. είναι η Νο1* εταιρεία  στην προώθηση και διάθεση OTC προϊόντων στην ελληνική αγορά. Διανέμει και προωθεί μη συνταγογραφούμενα φάρμακα, γενόσημα, παραφαρμακευτικά και ιατροτεχνολογικά προϊόντα στα φαρμακεία της Ελλάδας, κατέχοντας ηγετική θέση μεταξύ των ελληνικών και πολυεθνικών OTC εταιρειών. Η ΒΙΑΝ Α.Ε. έχει δημιουργήσει και διατηρεί ένα αξιόλογο πανελλαδικό δίκτυο πελατών, που περιλαμβάνει 5.200 φαρμακεία και το σύνολο των φαρμακαποθηκών και φαρμακευτικών συνεταιρισμών.

BIAN
Έτος Ιδρύσεως ΒΙΑΝ: 1995

η εταιρεία

Παράλληλα, η εταιρεία διαχειρίζεται όλα τα brands με ενέργειες 360° marketing approach, δηλαδή ολοκληρωμένες δράσεις που απευθύνονται τόσο στον φαρμακοποιό – ιατρό, όσο και στον τελικό καταναλωτή. Η εταιρεία υλοποιεί κάθε χρόνο σημαντικές επενδύσεις σε υποδομές και στελέχωση εξειδικευμένου ανθρώπινου δυναμικού.

Η ΒΙΑΝ Α.Ε. σήμερα παρέχει στους επιστήμονες υγείας και στους καταναλωτές κορυφαία προϊόντα και στους συνεργαζόμενους οίκους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, καλύπτοντας κάθε σύγχρονη απαίτηση με στόχο την εδραίωση της ηγετικής της θέσης μέσα από τη διαρκή επέκταση του product portfolio και των συνεργασιών της.

* Στοιχεία IQVIA, MAT 2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Πρόεδρος ΔΣ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

    Διευθύνων Σύμβουλος: ΔΗΜΗΤΡΗΣ Π. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

  • Διεύθυνση:
    Αγ. Νεκταρίου 2, 153 44 Γέρακας, Παλλήνη Αττικής

  • Τηλέφωνο:+30 210 9883372
  • Φαξ:+30 (210) 9883985
  • Ιστοσελίδα: http://www.vian.gr
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο