Μέλη

Μέλη

VIATRIS

Η Viatris, που δημιουργήθηκε τον Νοέμβριο του 2020 μέσω της συνένωσης της Mylan και της Upjohn θυγατρικής εταιρείας της Pfizer, συνδυάζει την τεχνογνωσία στους τομείς της επιστήμης, της παραγωγής και της διανομής με αποδεδειγμένες κανονιστικές, ιατρικές και εμπορικές ικανότητες για να προσφέρει υψηλής ποιότητας φάρμακα σε ασθενείς σε περισσότερες από 165 χώρες.

Το χαρτοφυλάκιο της Viatris περιλαμβάνει περισσότερα από 1.400 εγκεκριμένα φαρμακευτικά μόρια σε ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών κατηγοριών, που καλύπτουν τόσο μη μεταδιδόμενα όσο και λοιμώδη νοσήματα, και αποτελείται από κορυφαία, εμβληματικά επώνυμα προϊόντα, καθώς και παγκόσμια σημαντικά πρωτότυπα φάρμακα, γενόσημα – συμπεριλαμβανομένων επώνυμων και σύνθετων γενοσήμων-, ένα διαρκώς αναπτυσσόμενο χαρτοφυλάκιο βιο-ομοειδών φαρμάκων, καθώς και ένα ευρύ φάσμα προϊόντων OTC & φαρμακείου.

 

VIATRIS
Έτος Ιδρύσεως VIATRIS: 2020

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Στη Viatris βλέπουμε τη φροντίδα υγείας όχι όπως είναι, αλλά όπως θα έπρεπε να είναι. Λειτουργούμε με θάρρος, κατέχουμε μοναδική θέση και αποτελούμε πηγή σταθερότητας σε έναν κόσμο εξελισσόμενων αναγκών στην υγειονομική περίθαλψη. Η αποστολή μας είναι να κινητοποιούμε τους ανθρώπους παγκοσμίως να ζουν πιο υγιείς σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Αυτό το πετυχαίνουμε μέσα από την:

Πρόσβαση:
Παρέχοντας αξιόπιστα φάρμακα υψηλής ποιότητας, ανεξάρτητα από τη γεωγραφική θέση ή την περίσταση.

Ηγεσία:
Προωθώντας βιώσιμες λειτουργίες και καινοτόμες λύσεις για τη βελτίωση της υγείας των ασθενών.

Συνεργασία:
Αξιοποιώντας τη συλλογική μας εξειδίκευση συνδέουμε ανθρώπους με προϊόντα και υπηρεσίες.

Κοινός μας στόχος είναι να βοηθάμε τους ανθρώπους να ζουν πιο υγιείς σε κάθε στάδιο της ζωής τους!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Γενικός Διευθυντής: Γιώργος Παναγάκης

  • Διεύθυνση:
    Λεωφ. Μεσογείων 253, Νέο Ψυχικό 154 51

  • Τηλέφωνο:+30 210 98 91 777
  • Ιστοσελίδα: https://www.viatris.com


Μετάβαση στο περιεχόμενο