Νέα

Νέα

Συνάντηση ΣΦΕΕ με Υπουργό Υγείας, κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αθήνα,  5 Μαΐου 2015 – Πραγματοποιήθηκε σήμερα επίσημη συνάντηση του Πρόεδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος με τον Υπουργό Υγείας κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή προκειμένου να συζητηθούν θέματα που άπτονται της φαρμακευτικής πολιτικής.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και ο Υπουργός επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι θα βρίσκεται σε ανοικτή επικοινωνία με όλους τους φορείς προκειμένου να βρεθούν λύσεις οι οποίες θα είναι προς όφελος των ασθενών και της χώρας.

Αναφορικά με το θέμα των Φαρμάκων Υψηλού Κόστους ο Υπουργός Υγείας συμφώνησε ότι υπάρχουν ακόμη αρκετές τεχνικές λεπτομέρειες που πρέπει να διασαφηνιστούν. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η σύσταση Ειδικής Τεχνικής Επιτροπής, η οποία θα συγκληθεί άμεσα με τη συμμετοχή και εκπροσώπων των επίσημων φορέων, προκειμένου να εξετάσει λεπτομερώς τα σχετικά θέματα.

Όπως σημειώθηκε και από τις δύο πλευρές κοινός στόχος είναι η ισότιμη πρόσβαση όλων των ασθενών σε ένα ασφαλές σύστημα υγείας.

 

***

 

Ανακοίνωση ΣΦΕΕ

 

 

Μετάβαση στο περιεχόμενο