40 ΧΡΟΝΙΑ ΣfΕΕ

40 ΧΡΟΝΙΑ ΣfΕΕ

1982 – 2022: 40 χρόνια ΣΦΕΕ

Τα τελευταία σαράντα (40) χρόνια με τις πρωτοβουλίες, τις προτάσεις και τις παρεμβάσεις του στο δημόσιο διάλογο ο ΣΦΕΕ έχει αναδειχθεί σε ισότιμο και αξιόπιστο συνομιλητή της Πολιτείας. Μέσω της διαμόρφωσης και της υποστήριξης ισχυρών και τεκμηριωμένων θέσεων συμβάλλει αποφασιστικά στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, με επίκεντρο τον ασθενή.

 

 

40 χρόνια συνεισφοράς και προσφοράς

  • στον Έλληνα ασθενή,
  • στη δημόσια υγεία,
  • στην κοινωνία,
  • στην οικονομία,
  • στην απασχόληση,
  • στην ανάπτυξη.

Η βασική πεποίθηση του ΣΦΕΕ είναι η υιοθέτηση μιας ασθενοκεντρικής πολιτικής υγείας, με σεβασμό προς τον άνθρωπο, εστιάζοντας στις πραγματικές ανάγκες των Ελλήνων πολιτών. Αυτή η πολιτική έχει ως κεντρικά στοιχεία την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση, ενώ επιδιώκει την ομαλή πρόσβαση σε νέα καινοτόμα φάρμακα και τεχνολογίες. Αυτά τα μέσα μπορούν να επηρεάσουν θετικά την έκβαση της νόσου, να μειώσουν τη θνησιμότητα και τις μελλοντικές νοσηλείες ή να βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

 

 

Δείτε το VIDEO της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Κυβέρνησης και των πολιτικών κομμάτων:

VIDEO ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

 

PATIENT STORIES

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 40 χρόνων, ο ΣΦΕΕ προσκάλεσε εκπροσώπους συλλόγων ασθενών να μιλήσουν από καρδιάς για τις προσωπικές τους ιστορίες, το δικό τους ταξίδι στη διάγνωση και αντιμετώπιση της πάθησής τους και κατέγραψε αυτές τις μαρτυρίες στα παρακάτω video.

Σημειώνεται ότι το περιεχόμενο του μηνύματος αποτελεί προϊόν ελεύθερης έκφρασης των ασθενών, υποκινούμενο από την προσωπική τους εμπειρία και το βίωμα της ασθένειας τους, χωρίς ουδεμία επέμβαση ή υποκίνηση ή αντάλλαγμα από τον ΣΦΕΕ ή οποιονδήποτε άλλον.

 

PATIENT VIDEOS

Αθανασία Παππά από την Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα (EΛ.Ε.ΑΝ.Α.)


Ελισσάβετ Ψιλοπούλου από τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Κ.Ε.Φ.Ι.


Ηλίας Μυρσινιάς από τη Θετική Φωνή


Ιωάννα Αλυσανδράτου από τον Σύλλογο Πνευμονική Υπέρταση Ελλάδας


Μαρία Τριανταφύλλου από την Ομοσπονδία Σωματείων – Συλλόγων Ατόμων με Σακχαρώδη Διαβήτη (Π.Ο.Σ.Σ.Α.Σ.ΔΙΑ)


Άννα Παππά από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (Π.Ο.Α.μ.Σ.Κ.Π.)

Μετάβαση στο περιεχόμενο