Μέλη

Μέλη

Chiesi

Η Chiesi Hellas είναι θυγατρική της Ιταλικής πολυεθνικής φαρμακευτικής εταιρείας Chiesi Pharmaceutici SpA, που εδρεύει στην Πάρμα, με πλούσιο ερευνητικό έργο και καινοτόμα σκευάσματα ιδιαίτερα στον τομέα των αναπνευστικών παθήσεων. Η εφαρμογή νέων τεχνολογιών, όπως η modulite technology, η βραβευμένη με Nobel Χημείας Host-Guest technology, και η έρευνα νέων μορίων μέσα από τα σκευάσματα της Chiesi δίνουν σύγχρονες και αξιόπιστες λύσεις σε σοβαρές παθήσεις, όπως το άσθμα, τη χρόνια πνευμονοπάθεια, την κυστική ίνωση, την αναπνευστική δυσχέρεια των νεογνών, την άπνοια των πρόωρων και την υπέρταση.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η Chiesi Hellas έφτασε σήμερα να αποτελεί μία εταιρεία, με δυναμική παρουσία στην Ελληνική Φαρμακευτική αγορά, με υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης και πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Chiesi

φιλοσοφία της Chiesi

Η βασική φιλοσοφία της Chiesi εστιάζεται σε τρεις άξονες:

  • Καινοτόμα και αξιόπιστα σκευάσματα
  • Διαφανείς διαδικασίες προώθησης με απόλυτο σεβασμό στο λειτούργημα του ιατρού
  • Στελέχη με υψηλό βαθμό εκπαίδευσης, σε ένα ανθρώπινο εργασιακό περιβάλλον, που προσφέρει πίστη, σιγουριά και προοπτική

Η Chiesi Hellas επενδύει στους ανθρώπους της, στηρίζεται σ’ αυτούς και τους στηρίζει. Αντιλαμβάνεται τις νέες προκλήσεις που δημιουργεί η αγορά και με συνεχή εκπαίδευση διευρύνει το γνωστικό τους επίπεδο και βελτιώνει τις δεξιότητές τους.

Το όραμα της Διοίκησης της Εταιρείας είναι να δημιουργήσει και να διατηρεί μια ομάδα από ανθρώπους υψηλού επιπέδου που να καμαρώνουν γι’ αυτό που κάνουν, για ότι πετυχαίνουν και να χαρακτηρίζονται από επαγγελματισμό, διάθεση για υλοποίηση απαιτητικών στόχων, ευγένεια και ήθος.

Αναγνωρίζοντας την ευθύνη της εταιρείας απέναντι στην κοινωνία και τους ανθρώπους, επενδύουμε και υποστηρίζουμε την επιμορφωτική εξέλιξη των επιστημόνων υγείας, στηρίζουμε προγράμματα εκσυγχρονισμού του συστήματος υγείας, είμαστε υποστηρικτικά δίπλα σε ομάδες ασθενών με χρόνιες ή ανίατες ασθένειες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Υπεύθυνος Επικοινωνίας για θέματα Internet: Θεόδωρος Πριόνας

  • Διεύθυνση: Ρένου Πόγγη 1 T.K. 174 55, Άλιμος, Αθήνα

  • Τηλέφωνο:+30.210.61.79.763
  • Φαξ:+30.210.617.97.86
  • Ιστοσελίδα: http://www.chiesi.gr
  • Email: [email protected]


Μετάβαση στο περιεχόμενο